Een Puik Pakket, ideaal geschenk


Een geschenk geven is extra leuk als je een indruk kunt achterlaten. Een bijzonder verhaal, zorgvuldige kwaliteit, een unieke vondst.

Bij Puike Wijnen is een eigenhandig geselecteerde en unieke wijn het uitgangspunt van een mooi cadeau. Het zijn wijnen met karakter, zuiver van oorsprong en eerlijk geproduceerd. Zorgvuldig uitgezocht voor hen die een goed glas kunnen waarderen. Liefde voor wijn moet je immers delen!


Strik erom, op de post

Een Puike Wijnen-pakket zet je dankwoord kracht bij en valt gegarandeerd precies goed met de deur in huis. Of je nu stiekem een fles-plus-strik op een bureau achterlaat of een houten kistje laat bezorgen met een selectie die smaak uitdiept, verrassingen in petto heeft of juist een solide basis neerzet.

Jos: “Het mooie aan wijn is dat je een ervaring cadeau doet. Het gaat niet alleen om kijken, proeven, ruiken, maar ook om net bij die ene gelegenheid de kurkentrekker erbij te halen. Het is een totaalplaatje.”

Karin: “Juist. Wijn is altijd leuk. Maar dat je een slok neemt en meteen denkt: ‘Yes, ik wil dit delen en bespreken.’ Dát maakt een mooi cadeau. Wij weten dat natuurlijk als geen ander. En oké, een tikkeltje indruk maken is mooi meegenomen.”

Een gegarandeerd schot in de roos!

Een Puik pakket, als relatiegeschenk, cadeau voor de feestdagen of een lekkere fles voor de doorgewinterde wijnliefhebber? Van een houten kistje met een bijzondere selectie, een mooie fles met toffe wijnaccessoires, tot een compleet pakket met wat lekkers erbij. Puike Wijnen heeft de beste lokale adresjes voor kaas, wildproducten van de jager of heerlijke chocola. Een gegarandeerd schot in de roos!

Zelf samenstellen mag, of vraag ons om advies als je nog twijfelt. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden!

 Neem contact op